Keukens

In onze uitgebreide showroom vindt u diverse keukenopstellingen van topkwaliteit. Deze opstellingen van de merken als Schröder en Bauformat, kunnen helpen bij het samenstellen van uw droomkeuken. In deze keukens kan onder andere apparatuur geplaatst worden van Atag, Etna, Bosch, Pelgrim en vele andere kwaliteitsmerken.

Wij willen u er attent op maken dat u meteen bijpassende tegels of plavuizen voor uw keuken kunt uitzoeken. Ook het plaatsen van de keuken en zetten van de tegels kunnen wij voor u laten uitvoeren. Zo ziet u ons moto ‘Alles onder één dak’ is niet voor niets.

Bij het uitzoeken en samenstellen van uw keuken willen wij u graag behulpzaam zijn, daarom maken wij voor u geheel vrijblijvend en persoonlijk een ontwerp. Wij bieden onze keukens aan voor eerlijke en zeer scherpe prijzen. En voor elke situatie ontwerpen wij een unieke keuken, zodat u altijd kunt spreken van Individueel Design. Maak eens een afspraak met een van onze keukenadviseurs voor een oriënterend gesprek of kom rustig rondkijken in onze showroom. Voor elke situatie en voor elk budget ontwerpen wij een unieke keuken.
Onze offertes worden vergezeld van duidelijke tekeningen welke met een computersysteem vervaardigd kunnen worden. Zo krijgt u direct een juiste indruk van uw toekomstige keuken. Om onze showroom up-to-date te houden vervangen we regelmatig de iets minder actuele modellen. Hierdoor kunnen we toonzaalkeukens aanbieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

Natuurlijk kunnen we nog veel meer vertellen over keukens. Hiervoor nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Eindsestraat 66 in Dongen.