Tegels

Schaafstra B.V. levert een enorm uitgebreide collectie wand- en vloertegels. In alle denkbare stijlen en formaten, dessins en kleurstellingen. Zelfs met een eigen afbeelding. Met onze fraaie tegels kunt u en voor uw klanten werkelijk elke sfeer creëren. Dat kan bij ons in de showroom, maar ook met een gratis zichtcollectie.

De ruime keuze maakt deskundig en persoonlijk advies heel belangrijk. Daarom staat in onze showroom een professionele tegelspecialist voor u klaar. Deze kunnen u en uw klant alles vertellen over de verschillende kwaliteiten en eigenschappen van onze tegels, hoe ze gemaakt worden, hoe u ze verwerkt, afwerkt en lang mooi houdt.

Op tegelgebied kan Schaafstra echt iets voor u betekenen. Wij hebben een groot assortiment van de beste tegelmerken. Van de eenvoudigste projecttegel tot het mooiste design. Ook hebben we een kleine presentatie leisteen en kwartsiet opgenomen.

· Collecties van vele topfabrikanten; Mosa, Villeroy & Boch, Marazzi, Steenbok, …
· Gratis zichtcollecties voor projecten.
· Tegellijmen, reiniging- en onderhoudsmiddelen.
· Vloerverwarming; directe verwerking in tegellijm, in cementdek vloeren of op zwakstroom voor onder een vloerkleed.

De keuze voor vloer- en wandtegels ten behoeve van uw woning is zeer persoonlijk. Tijdens een bezoek aan onze toonzaal zult u merken dat er ook aan uw smaak gedacht is. Ook bij de keuze van tegels houden we vanzelfsprekend rekening met wat u te besteden heeft of besteden wilt.

Om ideeën op te doen kunt u geheel vrijblijvend onze showroom binnenlopen en op uw gemak uw keuze bepalen. Indien u dit wenst, kunt u bijgestaan worden door onze deskundige adviseurs. Omdat wij iedereen voldoende aandacht willen geven verzoeken wij u wel om hiervoor even een afspraak te maken. (tel. 0162-314311).