Showroom

Professionele showrooms laten zien hoe goed u bent.

Bouwen begint met het zoeken naar de juiste combinatie van materialen. Daarom biedt Schaafstra B.V. u niet alleen veel keus, maar ook de mogelijkheid om alles uitgebreid te bekijken. Alleen of samen met uw klant. De duidelijke indeling en het gratis advies zorgen dat u ondanks de enorme keuze nooit de weg kwijtraakt.

Met uitzondering van Hilvarenbeek heeft de vestiging in Dongen van Schaafstra B.V. zo’n professionele showroom waar een grote sortering bouwmaterialen tot leven komt in gevarieerde tegelpresentaties, eindeloze wanden met bakstenen en meer. Ook vindt u deuren voor elke woonsfeer en houten vloeren zo uit de schoot van moeder natuur.

 

Iedereen is welkom.

Bent u bijvoorbeeld architect of projectontwikkelaar, dan kunt u in onze showrooms in alle rust de materialen kiezen die bij uw project passen. Qua budget, uitstraling en verwerkingsmogelijkheden. Deskundig advies is altijd in de buurt en de bemonstering gratis. Bent u aannemer, doe dan alsof u thuis bent en laat uw klanten de verschillende mogelijkheden zien. Alleen of samen met één van onze adviseurs. En komt u als particulier, dan zoeken we bij de beste en mooiste afbouwmaterialen zelfs die partij die het professioneel voor u kan installeren.

Verder hebben wij ook nog een groot assortiment aan Tuinhout, Afbouwmaterialen, interieur, stukadoormiddelen en stenen en pannen.