Over Schaafstra

Met Schaafstra B.V. al meer dan 40 jaar bouwen in Nederland !

Als professionele bouwer krijgt u de klanten die u verdient. Levert u vakwerk en komt u uw afspraken na dan weten nieuwe opdrachtgevers u snel te vinden en komen bestaande graag bij u terug. Voor Schaafstra B.V. geldt precies hetzelfde.

Wij willen groeien en sterk blijven door u te helpen een beter product te leveren. Om dat te bereiken zoeken we samen met u naar manieren om sneller, slimmer én voordeliger te werken. Dat begint bij onze adviezen voor de juiste keuze en toepassing van materialen. Vraagt u om advies, dan merkt u direct dat onze medewerkers precies aanvoelen wat voor u belangrijk is. Maar het gaat veel verder dan dat.

Logistieke diensten

Heeft u uw keuze gemaakt, dan liggen de materialen die u nodig heeft in bijna alle gevallen zonder oponthoud voor u klaar. Maar vaak is het handiger om ons te laten bezorgen. Want dan beschikt u steeds op het juiste moment en op de juiste plaats over de juiste materialen.

Showrooms

Bouwen begint met het zoeken naar de juiste combinaties van materialen. Daarom biedt Schaafstra B.V. u niet alleen veel keus, maar ook de mogelijkheid om alles uitgebreid te bekijken. Alleen of samen met uw klant. De duidelijke indeling en het advies zorgen ervoor dat u, ondanks de enorme keuze, nooit de weg kwijtraakt

Vestigingen

Schaafstra B.V. is gevestigd in Dongen en Hilvarenbeek, en heeft een ruime ervaring in de levering van praktisch alle hout- en bouwmaterialen.
Wij beschikken over een eigen wagenpark voor het vervoer van de materialen die af fabriek of af magazijn naar het werk gebracht worden. Met een opslagterrein van ruim 12.000 m2 zijn wij in staat veel artikelen uit voorraad te leveren, bijvoorbeeld: Cement, tegels, lijmen, kalkzandstenen, gevelstenen, dakpannen, enz.

In onze showroom hebben wij een uitgebreid assortiment tegels, keukens, gevelstenen, dakpannen (ook voor projecten) e.d.

Wij willen graag bij uw bouwplannen betrokken worden en zijn er van overtuigd u snel en concurrerend te kunnen leveren.